Velkommen til Touringscotland.dk

Skotland er et af de lande, som jeg absolut kan anbefale at man besøger flere gange. Udover den utrolig smukke natur, er historierne om befolkningen, ikke noget man skal lade sig narre af. Det er en skrøne at alle skotterne er pengepurer og sparer på deres penge.

I min tid i det smukke land, fik jeg lært, at de fleste er meget imøde- kommende og meget glade for udlændinge, som de gerne fortæller gamle historier og skrøner på den lokal pub. Og ja, jeg kan varmt anbefale, at man besøger den lokal pub, om ikke andet så bare for at nyde den hyggelige stemming og live-musikken, som der så ofte er disse steder, fra torsdag til søndag aften.

For ikke at glemme den smukke natur, som alle naturelskere vil nyde. I den sydlige del af landet er naturen grøn og frodig. Men jo mere man bevæger sig mod højlandet, jo mere ændrer naturen sig til det mere golde og stenede terræn.

Der er også meget forskel på om du besøger den østlige del eller den vestlige. F.eks. er Isle of Skye en meget populær turistatraktion, selv for englænderne idet at naturen er meget anderledes i forhold til resten af Skotland.

Med disse sider håber jeg på, at du for en god oplevelse og selv for lyst til at besøge det smukke land. Her på siderne finder du nogle rejsevejledninger og anbefalinger til steder, som jeg mener man bør besøge, når man besøger Skotland.

Har du noget rejse forslag eller nogle gode tips, er du meget velkommen til at sende dem til mig, så jeg kan lægge dem op her på siderne.