Bed & Breakfast

Når man besøger Skotland kan man gøre det på flere måder. Hvis man er til storby ferie, fest og farver hver aften. Så er det nok er charter ferie man skal vælge. Og så vil jeg nok foreslå et andet rejsemål end lige Skotland. Skotland er et land man skal besøge hvis man interessere sig for historie, andre kulturer og for en smuk natur.

For at få det meste ud af turen der over er at man overnatter på nogle af de mange B&B der findes. På den måde oplever du folket på dagligdags basis. Du bliver budt velkommen i deres hjem og du for historier fortalt, som du normalt ikke ville hvis du boede på hotel.

Som sagt er der rigtig mange B&B muligheder i Skotland. Men det er altid en god ide at sørge for at bestille plads minimum dagen før man kommer forbi. Især hvis man er nogle stykker. Men der er som regel alligevel altid et sted at overnatte.

Prisen for en overnatning er typisk meget mellem 15-30£ pr nat. Det gælder både for et enkelt værelse og et dobbelt værelse. Andre steder kan det også være billigere. Du skal bare være opmærksom på hvad du egentlig får for pengene. Det er nemlig meget forskelligt fra sted til sted. De fleste steder gælder prisen for en overnatning og morgen mad. Men ofte kan du også få aftensmaden serveret, hvis du har tænkt dig at bo der nogle dage. Dog kræver ejeren som regel lidt ekstra for aftens maden – Typisk 5£ ekstra, men de er da til at snakke med.

Prisen ligger typisk omkring 20-50£ lavere, end hvis du skulle bo på hotel.

Har du forslag eller kender du nogle billige steder så skriv dem her i bloggen…

No Comments Yet

Leave a Reply