Galleri

Her er min samling af billeder fra min tid i Skotland. Jeg boede i byen Largs, som er byen hvor Kong Haakon i 1263 blev slået af Skotterne og dermed blev Vikingerne fordrevet fra Skotland.  Læs mere om “The Battle of Largs” her

Edinbourgh 10 stk Se galleriet
Castles 11 stk Se galleriet
St. Andrews 4 stk Se galleriet
Fort Williams 4 stk Se galleriet
Glenfinnan 6 stk Se galleriet
Landscape 12 stk Se galleriet
Isle of Skye 15 stk Se galleriet
Mallaig 2 stk Se galleriet
Inverness 4 stk Se galleriet
Oban 7 stk Se galleriet
Dunoon 4 stk Se galleriet

Largs har flere turist atraktioner at byde på. Viking Visitor Centre, The Pencil.. m.m… Og med en flot udsigt over “Firth of Clyde” er det en byen jeg absolut kan anbefale at man besøger. Her er 11 billeder fra byen Hvis du vil følge lidt med i hvad der sker i byen så klik her.

No Comments Yet

Leave a Reply